Dostawa
- 1
- |
- 2

Wg podziału na linie
Wybierając steki wołowe, warto zwrócić uwagę na ich podział na różne linie, które odpowiadają zróżnicowanym preferencjom smakowym i potrzebom kulinarnym. Wyróżniamy cztery linie: Special, Standard, Premium oraz Extra Marmur. Każda z nich oferuje unikalne cechy wołowiny – od lekkich i przystępnych cenowo steków po wykwintne kąski dla najbardziej wymagających smakoszy.
- 1
- |
- 2
Steki sezonowane to prawdziwa uczta dla miłośników wyśmienitej wołowiny. Mięso dojrzewa w ściśle kontrolowanych warunkach, zyskując swoją wyjątkową miękkość i bogaty smak. Steki, które sezonujemy na sucho przez co najmniej 30 dni, wyróżniają się delikatnością oraz wyraźnymi, orzechowo-maślanymi nutami, cenionymi przez prawdziwych smakoszy
W naszej ofercie posiadamy cztery linie steków sezonowanych:
Special: steki o niskiej zawartości tłuszczu, sezonowane przez minimum 21 dni, z poziomem marmurkowatości 1-2.
Standard: intensywny smak, sezonowane przez minimum 30 dni, marmurkowatość 2-3,
Premium: uniwersalne steki o delikatnej strukturze, sezonowane przez minimum 30 dni i marmurkowatości 4-7.
Extra Marmur: dla koneserów, sezonowane przez minimum 30 dni, marmurkowatość 8-11, maślana konsystencja.
Osoby mające ochotę na sezonowany stek wołowy mogą u nas zamówić m.in.:
steki z antrykotu – Rib Eye, Cote de Boeuf, Tomahawk (Toporek),


Polska Wołowina Premium – prosto od certyfikowanego producenta Chobot Meat
Jak złożyć zamówienie?
Wybierz swoje steki i wołowinę
Złóż zamówienie i opłać je online
My tniemy i pakujemy na świeżo
Dostarczamy bezpiecznie pod Twoje drzwi