Dostawa

Steki z rostbefu
Steki z rostbefu to klasyka wśród mięsnych specjałów, idealna dla osób ceniących wyrazisty smak i kruchość. Rostbef to górny odcinek części lędźwiowo-brzusznej, naturalne przedłużenie antrykotu, na które składają się część mięśnia najdłuższego grzbietu, a także górna część mięśnia skośnego brzucha. Idealny na grilla, patelnię czy do pieczenia – to doskonały wybór na każdą okazję. W naszym sklepie znajdziesz różne rodzaje steków z rostbefu, takie jak New York, czy Kansas,
Rostbef to jeden z najczęściej wybieranych elementów wołowiny przez prawdziwych koneserów steków. Położony jest wzdłuż grzbietu wołowego, charakteryzuje się niższą zawartością tłuszczu w porównaniu z antrykotem, co nadaje stekom delikatny, ale pełny smak. Dzięki sezonowaniu na sucho przez minimum 30 dni, steki z rostbefu zyskują wyjątkową kruchość i głęboki smak. Idealnie nadają się do przyrządzenia na grillu lub patelni, zadowalając najbardziej wymagające podniebienia. Nasze steki z rostbefu to gwarancja najwyższej jakości i smaku, który doceni każdy miłośnik doskonałej wołowiny.
W naszej ofercie posiadamy cztery linie steków sezonowanych:
Special: steki o niskiej zawartości tłuszczu, sezonowane przez minimum 21 dni, z poziomem marmurkowatości 1-2.
Standard: intensywny smak, sezonowane przez minimum 30 dni, marmurkowatość 2-3,
Premium: uniwersalne steki o delikatnej strukturze, sezonowane przez minimum 30 dni i marmurkowatości 4-7.
Extra Marmur: dla koneserów, sezonowane przez minimum 30 dni, marmurkowatość 8-11, maślana konsystencja.


Polska Wołowina Premium – prosto od certyfikowanego producenta Chobot Meat
Jak złożyć zamówienie?
Wybierz swoje steki i wołowinę
Złóż zamówienie i opłać je online
My tniemy i pakujemy na świeżo
Dostarczamy bezpiecznie pod Twoje drzwi