Dostawa

Steki Kansas
Stek wołowy Kansas to przede wszystkim moc soczystości, która nie pozostawia złudzeń, jakie danie podczas wieczornego biesiadowania zrobi prawdziwą furorę. Niespotykanej strukturze mięsa nie ustępują jego unikalne walory smakowe i aromatyczne będące efektem sezonowania na sucho w ściśle określonych warunkach.
Kansas jest jednym z czterech najpopularniejszych cięć rostbefu wołowego na steki. W przeciwieństwie do steku New York posiada niewielką kość. Od T-bone i Porterhouse odróżnia go natomiast to, że nie zawiera w sobie części polędwicy.
W naszej ofercie posiadamy cztery linie steków sezonowanych:
Special: steki o niskiej zawartości tłuszczu, sezonowane przez minimum 21 dni, z poziomem marmurkowatości 1-2.
Standard: intensywny smak, sezonowane przez minimum 30 dni, marmurkowatość 2-3,
Premium: uniwersalne steki o delikatnej strukturze, sezonowane przez minimum 30 dni i marmurkowatości 4-7.
Extra Marmur: dla koneserów, sezonowane przez minimum 30 dni, marmurkowatość 8-11, maślana konsystencja.

Polska Wołowina Premium – prosto od certyfikowanego producenta Chobot Meat
Jak złożyć zamówienie?
Wybierz swoje steki i wołowinę
Złóż zamówienie i opłać je online
My tniemy i pakujemy na świeżo
Dostarczamy bezpiecznie pod Twoje drzwi