

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Cote De Boeuf Standard Stek z Antrykotu





Opis
Element: Antrykot
Cięcie: Cote De Boeuf
Rodzaj: Mięso sezonowane - więcej info TU
Linia: Standard - więcej info TU
Marmur: 3-4 w skali 1-11 - więcej info TU
Długość sezonowania: ponad 30 dni
Możliwość mrożenia: TAK
Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa
__________________________________________________
Steki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniu
Jak przygotować steak? To bardzo proste! Sprawdź TU
Pamiętaj, że nasz towar możesz go spokojnie zamrozić, informacje jak rozmrażać znajdziesz TU
__________________________________________________
Antrykot:
Pochodzi ze środka części grzbietowej, przedniej ćwierćtuszy wołowej, ma delikatne włókna mięśniowe, a o jego subtelności i soczystości decyduje marmurkowaty przerost tłuszczowy.
Steki bez kości: RIB EYE STEAK, z kością: COTE DE BOEUF STEAK, TOMAHAWK STEAK.
__________________________________________________
Linia Standard:
Steki te charakteryzują się wyraźną strukturą mięsa, niską lub zerową zawartością tłuszczu międzymięśniowego, czyli brakiem marmurkowatości, głębokim smakiem oraz miękkością uzyskaną w procesie sezonowania na sucho.
__________________________________________________
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Zgodnie ze zmianą ustawy o podatku od towarów i usług do 30 czerwca 2023 r. - Kupujesz nasze produkty bez VAT.