Opis
Element: Antrykot
Cięcie: Rib Eye
Linia: Special
Rodzaj: Mięso sezonowane - więcej info TU
Długość sezonowania: 21 dni
Możliwość mrożenia: TAK
Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa
__________________________________________________
Jak przygotować steak? To bardzo proste! Sprawdź TU
Pamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozić, informacje jak rozmrażać znajdziesz TU
__________________________________________________
Antrykot:
Pochodzi ze środka części grzbietowej, przedniej ćwierćtuszy wołowej, ma delikatne włókna mięśniowe, a o jego subtelności i soczystości decyduje marmurkowaty przerost tłuszczowy.
Steki bez kości: RIB EYE STEAK, z kością: COTE DE BOEUF STEAK, TOMAHAWK STEAK.
__________________________________________________
Linia Special, to nasz najnowszy hit cenowy. Linia dedykowana jest dla tych, którzy poszukują smacznego i zdrowego steka w przystępnej cenie. Wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom osób, które w codziennej diecie chcą regularnie dostarczać swojemu organizmowi wysokiej jakości białka bez znaczącego uszczerbku dla grubości portfela.
Steki te mają małą zawartość tłuszczu, a proces sezonowania na sucho został skrócony do 21 dni, poprzez co charakteryzują się intensywnym posmakiem krwistego mięsa oraz „szorstką” teksturą, zachowując ciągle w miarę wysoki poziom miękkości i ogólny, dobry smak, dzięki czemu przewyższają jakościowo steki supermarketowe. Przygotowywane są w małej gramaturze i doskonale nadają się na posiłek dla jednej osoby.
Linia Special, to doskonała propozycja dla każdego, kto ceni sobie zdrowe i smaczne białko w atrakcyjnej cenie. To wybór idealny zarówno dla chcących poeksperymentować smakoszy, rodzin, osób na diecie keto, jak i dla tych, którzy dopiero rozpoczynają swoją przygodę z wołowiną.
Dane techniczne
Linia | Special |
Długość sezonowania | 30 dni |
Termin ważności | 10 dni |
Możliwość mrożenia | Tak - 365 dni |
Opinie o produkcie (0)
Rib Eye Special Stek z Antrykotu
towar niedostępny
Kup ten produkt teraz - zapłać za niego za 30 dni