Produkty w zestawie
Aby dodać zestaw do koszyka, wybierz wymagane warianty dla każdego z produktów.
Kansas Standard Stek z Rostbefu (Gramatura: 350 g)
Producent: Chobot Meat
Ilość w zestawie: 1 szt.
Cena poza zestawem 80,15 zł
Taniej w zestawie!Stek rostbefu z kością.
T-bone Standard Stek z Rostbefu i Polędwicy (Gramatura: 500 g)
Producent: Chobot Meat
Ilość w zestawie: 1 szt.
Cena poza zestawem 119,50 zł
Taniej w zestawie!Stek z początkowego lub końcowego odcinka rostbefu i polędwicy połączony kością w kształcie litery T.
Cote De Boeuf Standard Stek z Antrykotu (Gramatura: 350 g)
Producent: Chobot Meat
Ilość w zestawie: 1 szt.
Cena poza zestawem 87,15 zł
Taniej w zestawie!Stek z częściowo odkostnionego antrykotu.
Tomahawk Standard Stek z Antrykotu (Gramatura: 500 g)
Producent: Chobot Meat
Ilość w zestawie: 1 szt.
Cena poza zestawem 129,50 zł
Taniej w zestawie!Stek z częściowo odkostnionego antrykotu wraz długą kością żebrową.
Opis
Zestaw próbny to idealna paczka dla każdej osoby, która chce zacząć przygodę ze stekami: Antrykot, Rostbef i Rostbef z polędwicą - T bone.
Zamów zestaw próbny i sprawdź, który stek jest dla Ciebie najlepszy.
Fajna opcja na imprezę, zaserwuj znajomym mix steków.
__________________________________________________
Element: Rostbef
Cięcie: Kansas
Gramatura: 350 g
Ilość: 1 szt
Element: Rostbef + polędwica
Cięcie: T bone
Gramatura: 500 g
Ilość: 1 szt
Element: Antrykot
Cięcie: Cote De Boeuf
Gramatura: 350 g
Ilość: 1 szt
Element: Antrykot
Cięcie: Tomahawk
Gramatura: 500 g
Ilość: 1 szt
Rodzaj: Mięso sezonowane - więcej info TU
Długość sezonowania: ponad 30 dni
Możliwość mrożenia: TAK
Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa
__________________________________________________
Steki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniu
Jak przygotować steak? To bardzo proste! Sprawdź TU
Pamiętaj, że nasz towar możesz go spokojnie zamrozić, informacje jak rozmrażać znajdziesz TU
__________________________________________________
Rostbef:
Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delikatne kruche i miękkie.
Steaki bez kości: NEW YORK STEAK, Steaki z kością: KANSAS STEAK, steaki z kością i polędwicą T-BONE STEAK i PORTERHOUSE STEAK.
__________________________________________________
Antrykot:
Pochodzi ze środka części grzbietowej, przedniej ćwierćtuszy wołowej, ma delikatne włókna mięśniowe, a o jego subtelności i soczystości decyduje marmurkowaty przerost tłuszczowy.
Steki bez kości: RIB EYE STEAK, z kością: COTE DE BOEUF STEAK, TOMAHAWK STEAK.
__________________________________________________
Nazwa linii |
Standard |
Premium |
Długość sezonowania |
minimum 30 dni |
minimum 30 dni |
Marmur (1-11) |
3-4 |
5-7 |
Opis |
Steki te charakteryzują się wyraźną strukturą mięsa, niską lub zerową zawartością tłuszczu międzymięśniowego, czyli brakiem marmurkowatości, głębokim smakiem oraz miękkością uzyskaną w procesie sezonowania na sucho. |
Wyselekcjonowane jest spośród tłustych krów i jałówek, które w procesie hodowli wytworzyły infiltrację tłuszczem wewnętrznym. Steki premium cechuje delikatna struktura mięsa, kruchość, marmurkowatość, bardzo głęboki, słodki, wręcz „orzechowy smak”, wzmocniony dzięki sezonowaniu na sucho. |
__________________________________________________
INSTAGRAM
Dane techniczne
Długość sezonowania | 30 dni |
Termin ważności | 7 dni |
Możliwość mrożenia | Tak - 365 dni |
Opinie o produkcie (0)
Zestaw Steków Grill Startowy Standard - NEW - 1,7 kg, 4 szt
towar niedostępny
Kup ten produkt teraz - zapłać za niego za 30 dni