Wysyłka kurierska na terenie całego kraju

Dostawa

do kasy suma: 0,00 zł
Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Zestaw Steków XL - 5,6 kg, 14 szt

edycja kwadraty 7.jpg
  • nowość
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 715,13 zł 715.13
  143,03 zł/kg
ilość szt.
Producent: Chobot Meat
* Pole wymagane
Pin It

Opis

Zestaw "XL" - Propozycja na większą imprezkę, albo zapas do zamrożenia.

Grubsze steki niż w zestawie L i dodatkowo 4 steki z Antrykotu w cięciu Rib Eye. 

Fajna opcja na imprezę, zaserwuj znajomym mix steków.
__________________________________________________

Element: Rostbef
Cięcie: Kansas
Gramatura: 450 g
Ilość: 2 szt

Element: Rostbef
Cięcie: New York 
Gramatura: 300 g
Ilość: 4 szt

Element: Rostbef + polędwica
Cięcie: T bone
Gramatura: 500 g
Ilość: 2 szt

Element: Antrykot
Cięcie: Cote De Boeuf
Gramatura: 450 g
Ilość: 2 szt

Element: Antrykot
Cięcie: Rib Eye
Gramatura: 400 g
Ilość: 4 szt



Rodzaj: Mięso sezonowane - więcej info TU

Długość sezonowania: ponad 30 dni 

Możliwość mrożenia: TAK

Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa
__________________________________________________

Steki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniu

Jak przygotować steak? To bardzo proste! Sprawdź TU

Pamiętaj, że nasz towar możesz go spokojnie zamrozić, informacje jak rozmrażać znajdziesz TU
__________________________________________________

Rostbef:

Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delikatne kruche i miękkie.

Steaki bez kości: NEW YORK STEAK oraz KANSAS STEAK, z kością i polędwicą T-BONE STEAK i PORTERHOUSE STEAK.
__________________________________________________

Antrykot:

Pochodzi ze środka części grzbietowej, przedniej ćwierćtuszy wołowej, ma delikatne włókna mięśniowe, a o jego subtelności i soczystości decyduje marmurkowaty przerost tłuszczowy.

Steki bez kości: RIB EYE STEAK, z kością: COTE DE BOEUF STEAK, TOMAHAWK STEAK.
__________________________________________________

INSTAGRAM 

FACEBOOK

GOOGLE

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Zgodnie ze zmianą ustawy o podatku od towarów i usług od 1 lutego 2022 r. do 31 lipca 2022 r. - Kupujesz nasze produkty bez VAT.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl