

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Steki New York lunch 5 x 200 g





Opis
Element: Rostbef 1 kg - 5 szt po 200 g
Cięcie: New York
Linia: Premium - więcej info TU
Marmur: 5-7 w skali 1-11 - więcej info TU
Rodzaj: Mięso sezonowane - więcej info TU
Długość sezonowania: ponad 30 dni
Możliwość mrożenia: TAK
Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa
__________________________________________________
Steki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniu
Jak przygotować steak? To bardzo proste! Sprawdź TU
Pamiętaj, że nasz towar możesz go spokojnie zamrozić, informacje jak rozmrażać znajdziesz TU
__________________________________________________
Rostbef:
Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delikatne kruche i miękkie.
Steaki bez kości: NEW YORK STEAK oraz KANSAS STEAK, z kością i polędwicą T-BONE STEAK i PORTERHOUSE STEAK.
__________________________________________________
Linia Premium:
Wyselekcjonowane jest spośród tłustych krów i jałówek, które w procesie hodowli wytworzyły infiltrację tłuszczem wewnętrznym. Steki premium cechuje delikatna struktura mięsa, kruchość, marmurkowatość, bardzo głęboki, słodki, wręcz „orzechowy smak”, wzmocniony dzięki sezonowaniu na sucho.
__________________________________________________
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Zgodnie ze zmianą ustawy o podatku od towarów i usług do 30 czerwca 2023 r. - Kupujesz nasze produkty bez VAT.