

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Rostbef vs Antrykot - New York, Porter, Tomahawk, Rib Eye





Opis
Steki sezonowane 8 sztuki - w skład zestawu wchodzą 4 steki sezonowane z antrykotu i 4 steki sezonowane z rostbefu.
Idealny zestawy na testy - zdecyduj sam, który rodzaj steków wolisz.
Element: Antrykot
Cięcie: Tomahawk
Gramatura: 500 g
Ilość: 2 szt
Element: Antrykot
Cięcie: Rib Eye
Gramatura: 300 g
Ilość: 2 szt
Element: Rostbef
Cięcie: New York
Gramatura: 300 g
Ilość: 2 szt
Element: Rostbef i polędwica
Cięcie: Porterhouse
Gramatura: 450 g
Ilość: 2 szt
Rodzaj: Mięso sezonowane - więcej info TU
Długość sezonowania: ponad 30 dni
Możliwość mrożenia: TAK
Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa
__________________________________________________
Steki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniu
Jak przygotować steak? To bardzo proste! Sprawdź TU
Pamiętaj, że nasz towar możesz go spokojnie zamrozić, informacje jak rozmrażać znajdziesz TU
__________________________________________________
Rostbef:
Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delikatne kruche i miękkie.
Steaki bez kości: NEW YORK STEAK, Steaki z kością: KANSAS STEAK, steaki z kością i polędwicą T-BONE STEAK i PORTERHOUSE STEAK.
__________________________________________________
Antrykot:
Pochodzi ze środka części grzbietowej, przedniej ćwierćtuszy wołowej, ma delikatne włókna mięśniowe, a o jego subtelności i soczystości decyduje marmurkowaty przerost tłuszczowy.
Steki bez kości: RIB EYE STEAK, z kością: COTE DE BOEUF STEAK, TOMAHAWK STEAK.
__________________________________________________
INSTAGRAM
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Zgodnie ze zmianą ustawy o podatku od towarów i usług do 30 czerwca 2023 r. - Kupujesz nasze produkty bez VAT.