

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Czerwcówka set 2 - Król Rostbef - 8 szt - 3 kg
Opis
Majówka Set 2 - Król rostbef, to idealny zestaw dla miłośników soczystych i aromatycznych steków. W skład tego zestawu wchodzą trzy różne rodzaje steków, które zapewnią niezapomniane wrażenia smakowe.
Pierwszym rodzajem steków są New York 300g x 4, które charakteryzują się intensywnym smakiem i miękkim, soczystym mięsem.
Drugim rodzajem steków są steki Kansas 400g x 2.Steki z rostbefu z malutką kością, bardzo kruche a jednocześnie soczyste.
Trzecim rodzajem steków w zestawie są T-bone 500g x 2, które to są jednymi z najbardziej rozpoznawalnych steków na świecie -połączenie rostbefu i polędwicy, przedzielone kością w kształcie litery T. Charakteryzują się one piękną strukturą i wspaniałym smakiem, a znajdująca się wewnątrz kość dodaje im jeszcze więcej smaku.
Zestaw Majówka Set 2 - król rostbef, zawiera 8 soczystych steków o łącznej wadze 3 kg. To idealny wybór na rodzinny obiad, romantyczną kolację lub przyjęcie ze znajomymi. Pozwól sobie na niezapomniane wrażenia smakowe i zamów już dziś ten wyjątkowy zestaw!
__________________________________________________
Element: Rostbef
Cięcie: Kansas
Gramatura: 400 g
Ilość: 2 szt
Element: Rostbef
Cięcie: New York
Gramatura: 300 g
Ilość: 4 szt
Element: Rostbef + polędwica
Cięcie: T bone
Gramatura: 500 g
Ilość: 2 szt
Rodzaj: Mięso sezonowane - więcej info TU
Długość sezonowania: ponad 30 dni
Możliwość mrożenia: TAK
Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa
__________________________________________________
Steki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniu
Jak przygotować steak? To bardzo proste! Sprawdź TU
Pamiętaj, że nasz towar możesz go spokojnie zamrozić, informacje jak rozmrażać znajdziesz TU
__________________________________________________
Rostbef:
Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delikatne kruche i miękkie.
Steaki bez kości: NEW YORK STEAK oraz KANSAS STEAK, z kością i polędwicą T-BONE STEAK i PORTERHOUSE STEAK.
__________________________________________________
Antrykot:
Pochodzi ze środka części grzbietowej, przedniej ćwierćtuszy wołowej, ma delikatne włókna mięśniowe, a o jego subtelności i soczystości decyduje marmurkowaty przerost tłuszczowy.
Steki bez kości: RIB EYE STEAK, z kością: COTE DE BOEUF STEAK, TOMAHAWK STEAK.
__________________________________________________
INSTAGRAM
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Zgodnie ze zmianą ustawy o podatku od towarów i usług do 30 czerwca 2023 r. - Kupujesz nasze produkty bez VAT.