Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Tomahawk Standard Stek z Antrykotu
Stek z częściowo odkostnionego antrykotu wraz długą kością żebrową.
Porterhouse Standard Stek z Rostbefu
Stek ze środkowego odcinka rostbefu i polędwicy połączony kością w kształcie litery T.
T-bone Standard Stek z Rostbefu
Stek z początkowego lub końcowego odcinka rostbefu i polędwicy połączony kością w kształcie litery T.
Cote De Boeuf Standard Stek z Antrykotu
Stek z częściowo odkostnionego antrykotu.
Kansas Standard Stek z Rostbefu
Stek rostbefu z kością.
Rib Eye Standard Stek z Antrykotu
Stek z antrykotu bez kości.
New York Standard Stek z Rostbefu
Stek z rostbefu bez kości.
Linia Standard
Linia steków standard została stworzona na potrzeby osób, które cenią sobie wyrazisty smak mięsa oraz niską zawartość tłuszczu, co sprawia, że chude steki są niezwykle lekkie i łatwe w przyswojeniu dla układu pokarmowego. Steki z linii standard wyselekcjonowane są z najlepszych, młodych byków oraz niektórych typów jałówek. Steki te charakteryzują się wyraźną strukturą mięsa, niską lub zerową zawartością tłuszczu międzymięśniowego, czyli brakiem marmurkowatości, głębokim smakiem oraz miękkością.
Nazwa linii |
Standard |
Premium |
Extra marmur |
Długość sezonowania |
minimum 30 dni |
minimum 30 dni |
minimum 30 dni |
Marmur (1-11) |
3-4 |
5-7 |
8-11 |
Czym jest marmur znajdziesz tutaj: CO TO MARMURKOWATOŚĆ