

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
New York Standard Stek z Rostbefu

Stek z rostbefu bez kości.
Kansas Standard Stek z Rostbefu

Stek rostbefu z kością.
Porterhouse Standard Stek z Rostbefu

Stek ze środkowego odcinka rostbefu i polędwicy połączony kością w kształcie litery T.
Rib Eye Standard Stek z Antrykotu

Stek z antrykotu bez kości.
Cote De Boeuf Standard Stek z Antrykotu

Stek z częściowo odkostnionego antrykotu.
T-bone Standard Stek z Rostbefu

Stek z początkowego lub końcowego odcinka rostbefu i polędwicy połączony kością w kształcie litery T.
Linia Standard
Linia steków standard została stworzona na potrzeby osób, które cenią sobie wyrazisty smak mięsa oraz niską zawartość tłuszczu, co sprawia, że chude steki są niezwykle lekkie i łatwe w przyswojeniu dla układu pokarmowego. Steki z linii standard wyselekcjonowane są z najlepszych, młodych byków oraz niektórych typów jałówek. Steki te charakteryzują się wyraźną strukturą mięsa, niską lub zerową zawartością tłuszczu międzymięśniowego, czyli brakiem marmurkowatości, głębokim smakiem oraz miękkością.
Nazwa linii |
Standard |
Premium |
Extra marmur |
Długość sezonowania |
minimum 30 dni |
minimum 30 dni |
minimum 30 dni |
Marmur (1-11) |
3-4 |
5-7 |
8-11 |
Czym jest marmur znajdziesz tutaj: CO TO MARMURKOWATOŚĆ
Zgodnie ze zmianą ustawy o podatku od towarów i usług do 30 czerwca 2023 r. - Kupujesz nasze produkty bez VAT.