Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Tomahawk Premium Stek z Antrykotu
Stek z częściowo odkostnionego antrykotu wraz długą kością żebrową.
Porterhouse Premium Stek z Rostbefu
Stek ze środkowego odcinka rostbefu i polędwicy połączony kością w kształcie litery T.
T-bone Premium Stek z Rostbefu
Stek z początkowego lub końcowego odcinka rostbefu i polędwicy połączony kością w kształcie litery T.
Cote De Boeuf Premium Stek z Antrykotu
Stek z częściowo odkostnionego antrykotu.
Kansas Premium Stek z Rostbefu
Stek z rostbefu z kością.
Kansas Premium - Steki sezonowane 360 dni
Stek rostbefu z kością.
New York Premium Stek z Rostbefu
Stek z rostbefu bez kości.
Rib Eye Premium Stek z Antrykotu
Stek z antrykotu bez kości.
Filet Mignon Premium Stek z Polędwicy
Stek z polędwicy.
Linia Premium
Linia steków premium, to najbardziej popularna wśród renomowanych szefów kuchni selekcja mięsa. Jej smak docenią zarówno koneserzy wołowiny, jak i osoby, które przygodę z wołowiną dopiero rozpoczynają. Mięso tej kategorii uświetni rodzinne grille i ważne przyjęcia. Wyselekcjonowane jest spośród tłustych krów i jałówek, które w procesie hodowli wytworzyły infiltrację tłuszczem wewnętrznym. Steki premium cechuje delikatna struktura mięsa, kruchość, marmurkowatość, bardzo głęboki, wręcz „orzechowy smak”, uzyskany dzięki sezonowaniu na sucho przez minimum 30 dni.
Nazwa linii |
Standard |
Premium |
Extra marmur |
Długość sezonowania |
minimum 30 dni |
minimum 30 dni |
minimum 30 dni |
Marmur (1-11) |
3-4 |
5-7 |
8-11 |
Czym jest marmur znajdziesz tutaj: CO TO MARMURKOWATOŚĆ
Zgodnie ze zmianą ustawy o podatku od towarów i usług do 31 marca 2024 r. - Kupujesz nasze produkty bez VAT.