Wysyłka kurierska na terenie całego kraju

Dostawa

do kasy suma: 0,00 zł

Tomahawk Premium Stek z Antrykotu

Tomahawk Premium Stek z Antrykotu
Tomahawk Premium Stek z Antrykotu

Stek z częściowo odkostnionego antrykotu wraz długą kością żebrową.

Cena: 134,50 zł
26,90 zł /100g

Porterhouse Premium Stek z Rostbefu

Porterhouse Premium Stek z Rostbefu
Porterhouse Premium Stek z Rostbefu

Stek ze środkowego odcinka rostbefu i polędwicy połączony kością w kształcie litery T.

Cena: 112,05 zł
24,90 zł /100g

T-bone Premium Stek z Rostbefu

T-bone Premium Stek z Rostbefu
T-bone Premium Stek z Rostbefu

Stek z początkowego lub końcowego odcinka rostbefu i polędwicy połączony kością w kształcie litery T.

Cena: 95,60 zł
23,90 zł /100g

Cote De Boeuf Premium Stek z Antrykotu

Cote De Boeuf Premium Stek z Antrykotu
Cote De Boeuf Premium Stek z Antrykotu

Stek z częściowo odkostnionego antrykotu.

Cena: 87,15 zł
24,90 zł /100g

Kansas Premium Stek z Rostbefu

Kansas Premium Stek z Rostbefu
Kansas Premium Stek z Rostbefu

Stek z rostbefu z kością.

Cena: 76,65 zł
21,90 zł /100g

Kansas Premium - Steki sezonowane 360 dni

Kansas Premium - Steki sezonowane 360 dni
Kansas Premium - Steki sezonowane 360 dni

Stek rostbefu z kością.

Cena: 76,65 zł
21,90 zł /100g

New York Premium Stek z Rostbefu

New York Premium Stek z Rostbefu
New York Premium Stek z Rostbefu

Stek z rostbefu bez kości.

Cena: 72,25 zł
28,90 zł /100g

Rib Eye Premium Stek z Antrykotu

Rib Eye Premium Stek z Antrykotu
Rib Eye Premium Stek z Antrykotu

Stek z antrykotu bez kości.

Cena: 63,80 zł
31,90 zł /100g

Filet Mignon Premium Stek z Polędwicy

Filet Mignon Premium Stek z Polędwicy
Filet Mignon Premium Stek z Polędwicy

Stek z polędwicy.

Cena: 41,85 zł
27,90 zł /100g

Linia Premium

Linia steków premium, to najbardziej popularna wśród renomowanych szefów kuchni selekcja mięsa. Jej smak docenią zarówno koneserzy wołowiny, jak i osoby, które przygodę z wołowiną dopiero rozpoczynają. Mięso tej kategorii uświetni rodzinne grille i ważne przyjęcia. Wyselekcjonowane jest spośród tłustych krów i jałówek, które w procesie hodowli wytworzyły infiltrację tłuszczem wewnętrznym. Steki premium cechuje delikatna struktura mięsa, kruchość, marmurkowatość, bardzo głęboki, wręcz „orzechowy smak”, uzyskany dzięki sezonowaniu na sucho przez minimum 30 dni. 

Nazwa linii

Standard

Premium

Extra marmur

Długość sezonowania

minimum 30 dni

minimum 30 dni

minimum 30 dni

Marmur (1-11)

3-4

5-7

8-11

 

Czym jest marmur znajdziesz tutaj: CO TO MARMURKOWATOŚĆ

Zgodnie ze zmianą ustawy o podatku od towarów i usług do 31 marca 2024 r. - Kupujesz nasze produkty bez VAT.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium