

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
New York Extra Marmur Stek z Rostbefu

Stek z rostbefu bez kości.
Porterhouse Extra Marmur Stek z Rostbefu

Stek ze środkowego odcinka rostbefu i polędwicy połączony kością w kształcie litery T.
Cote De Boeuf Extra Marmur Stek z Antrykotu

Stek z częściowo odkostnionego antrykotu.
T-bone Extra Marmur Stek z Rostbefu

Stek z początkowego lub końcowego odcinka rostbefu i polędwicy połączony kością w kształcie litery T.
Linia Prime
Linia steków prime przeznaczona jest dla wykwintnych i wyrobionych smakoszy wołowiny oraz dla osób, cechujących się wysoką tolerancją na ekstremalną ilość tłuszczu międzymięśniowego. Wołowina prime, nieosiągalna powszechnie w ogólnodostępnej sprzedaży, nawiązuje do struktury japońskich steków z prefektury Kobe. Wyselekcjonowana jest spośród bardzo rzadko występujących i niezwykle cenionych sztuk, które dzięki właściwościom genetycznym oraz kunsztowi hodowców uzyskały najwyższy stopień marmurkowatości, co jest ich cechą immanentną. Poza tym steki prime wyróżniają się maślaną konsystencją oraz niepowtarzalnym, trudnym do opisania w słowach naturalnym smakiem.
Nazwa linii |
Standard |
Premium |
Extra marmur |
Długość sezonowania |
minimum 30 dni |
minimum 30 dni |
minimum 30 dni |
Marmur (1-11) |
3-4 |
5-7 |
8-11 |
Czym jest marmur znajdziesz tutaj: CO TO MARMURKOWATOŚĆ
Zgodnie ze zmianą ustawy o podatku od towarów i usług do 30 czerwca 2023 r. - Kupujesz nasze produkty bez VAT.